I am this day

Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Ellinor - 11 februari 2014 20:46

Kommer inte så långt med min hemtenta just nu, det sa helt enkelt stopp. Kan tillägga att detta hände ungefär när vi tog brons och silver i skidor om det nu förklara saken. Tror mig att jag försöker, men jag har så svårt med att se nödvändigheten i frågorna. Istället är det jag som ställer frågorna om vad de har för relevans till kurslitteraturen och hur jag redovisar kurslitteraturen genom att svara på dom frågorna. Recenserad den ja, men inte redovisa den. Har bara tre dagar på mig att skriva klart och jag är helt ärligt orolig att jag inte ska få ihop det, men å andra sidan har jag faktiskt lyckas med det förr.
Ska jag ta ut det positiva i dag så har jag skrivit drygt en sida i dag. Önskar att jag kunde fotnota en del av det jag kan, min erfarenhet, men det räknas inte. Kanske hade det gått lättare att skriva då.

Allt gott,
Ellinor

Av Ellinor - 11 februari 2014 11:28

Går det att plugga och samtidigt följa OS? Nja, helt ärligt så är det ganska svårt. Oturligt nog så är jag något av ett OS-fan (ja just OS) så det står igång här hemma och där emellan försöker jag plugga, men det går sådär. Det blir inte så mycket läsning utan mer skrivning, men det går. Det är ju ändå mycket som ska skrivas.

Allt gott,
Ellinor

Av Ellinor - 11 februari 2014 00:09

För att veta säkert att jag besvarat en fråga fullständigt så brukar jag ha ett block och en penna och så läser jag frågan högt. Vad är det jag faktiskt ska svara på? Den frågan ställer jag mig och för anteckningar och bryter på så viss ner frågan i mindre bitar så jag kan ge ett så bra svar som möjligt. Det är också skönt att slarv svara på frågor på vanligt papper, det ger en en blid över hur man ser det själv. Lite som om där finns hemligheter som kan komma ut genom anteckningar med en vanlig penna.

Allt gott,
Ellinor

Presentation


Hej!
Teologi student i Lund med siktet inställt på examen.
Tar en dag i taget!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards