I am this day

Alla inlägg under januari 2013

Av Ellinor - 31 januari 2013 15:03

Det är jätte jobbigt att drömma mardrömmar, det tro jag alla vet. Det allra jobbigaste mardrömmarna är dem man vet inte har någon som helst betydelse, men det återkommer ändå.

Jag har en sådan mardröm som handlar att jag ger bort allt för att hjälpa människor, men det blir jobbigt för mig själv. Under den senaste veckan har det dock handlat om något annat.

 

Som säkert ingen har missat så ska jag på bröllop på lördag och jag drömmer om detta, men inget positivt, utan mardrömmar. För att lugna bruden, som säkert läser detta, så ska jag påpeka att det negativa handlar inte om själva bröllopet utan om mig. 

Jag drömmer att jag för sover mig, missar min tid till frisören, att klänningen inte är färdig, att jag glömt sminket hemma och,för att fullborda bilden, är pinsamt oklädd, alltså inte naken, men jag har helt enkelt inte rätt sorts kläder på mig (T-shirt och mjukisbyxor oftast) och det är förbaskat jobbigt för att jag vill ju att dagen ska bli så bra som möjligt för brudparet.

 

Så i kväll, i ett försök att hindra drömmarna, så ska jag se till att jag har allt vad jag behöver med mig till mina föräldrar i morgon.

 

Mycket nöje,

Ellinor

Av Ellinor - 29 januari 2013 22:53

Sitter å tittar på komedier, har haft en lugn eftermiddag när jag väl kom hem från stan. Lite arbete på klänningen, det blir mer av det i morgon! Sen ska det bli en hel del läsning med, en ny bok att tampas med!

Mycket nöje,
Ellinor

Av Ellinor - 29 januari 2013 13:53

Sitter just nu å äter en sen lunch på ett ställe mitt i stan, alltså på Gustav Adolfs torg. Har fixat med bröllops persenten och lite annat smått å gott så efter skolan. Vi har fortfarande mycket att läsa men det går om än med nöd. Ett steg i taget är det som gäller.
När jag kommer hem så ska jag avsluta så gott det går med min klänning. Det är inte det lättaste, men jag gör vad jag kan så får jag be om hjälp till resten.

Nu ska jag ta och äta upp så jag kan kila vidare sen.

Mycket nöje,
Ellinor

Av Ellinor - 28 januari 2013 19:39

Rubriken idag är dagens fråga, då jag möt ett misslyckande som verkligen pröva mig. Att stå starkt kvar är det tuffaste som finns. Jag vet att jag har människor att vända mig till som mer än gärna lyssnar, men dem vet nog att jag inte kommer. Jag är den person som inte vill beskymra andra med det jag har, mina problem är inget i jämförelse med andra, mitt problem är ett i-lands problem.
Så allt som återstår för mig är att gå upp till kamp för att ta mig igenom detta, nästa gång ska det bli rätt!

Ellinor

Av Ellinor - 28 januari 2013 10:43

Nu är det inte långt kvar till bröllopet jag ska på, det är på lördag! Jag är inte riktigt färdig med klänningen, den ska storleksanpassas så den sitter snyggt! Sen är det ju mycket i skolan med, mycket att läsa och mycket att skriva.
Sen var det nått annat med, ja just det, jag har ju ett liva att leva, människor att träffa och ha trevligt med! Å så vill jag ju blogga ibland.
Allt går alltså med ultraspeed och det är knappt jag hänger med.

Mycket nöje,
Ellinor

Av Ellinor - 23 januari 2013 23:50

Tänkte att pigg som jag är just nu så tar jag upp datorn och kollar in vad jag kan gör på min nätbaserade kurs. 

Tro ni jag kommer åt föreläsningarna?

Nej, givetvis inte.

Så jag får väl ta och skriva ett meddelande till läraren, för jag har provat allt jag kommit på....

 

Jaha, det var min kväll, två blogginlägg på samma kväll... 

 

Mycket nöje,

Ellinor

Av Ellinor - 23 januari 2013 20:22

På fredag eftermiddag ska jag till Mobilia och fixa strumpbyxor och lite till inför Emmas bröllop nästa vecka (urenbrudssynvinkel.bloggplatsen.se), hon jobbar då så hon kanske kan hjälpa mig! Var uppe på twifits hemsida och kollade lite i förberedande syfte.

Har mycket att läsa till skolan, håller just på och läser The Quest of The Historical Jesus, som än är jättespännande. I morgon blir det interpretations lektion i skolan och sen ska jag i väg på ett möte i kyrkan.
Känner att jag har rätt mycket att göra, ska bland annat in med min ansökan till stiftet, vilket kräver en del papper och referenser! Ja, sen ska det sökas sommarjobb, men jag skulle helst vilja pröva på något annat än vården i sommar (är omvårdnadsutbildad så det är inte så avancerat att hitta där). Men vi får se hur det blir med det, med gruppratik och antagningskonferans. Känner mig smått förvirrad för att vara helt ärlig.

Å så väntar jag (som vanligt!!!) på tentornas resultat, vilket jag ibland stressar upp mig över.

Mycket nöje,
Ellinor

Av Ellinor - 21 januari 2013 17:57

I morgon så har jag en morgon omtenta och är lite nervös!

Sen är det ett möte.

Det är fullt upp hela veckan...

Klänningen till min tremännings bröllop ska sys upp.

Bröllopet är nästa vecka.

Jag är snart i panik över hur mycket jag har att göra!

 

Mycket nöje,

Ellinor

Presentation


Hej!
Teologi student i Lund med siktet inställt på examen.
Tar en dag i taget!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards