I am this day

Alla inlägg den 6 januari 2016

Av Ellinor - 6 januari 2016 23:16

Just nu så äter jag clementiner som bara den, det måste nog betraktas som en av de godaste frukter som finns! Hur många jag äter om dagen är ett stort frågetecken, men jag skulle tippa på att det ligger på det rekommenderade dagliga intaget av frukt och grönt från Livsmedelsverket.
Det är ju så mycket i ett med clementin, faktum är att hade det bara varit choklad med så hade allt godis blivit utkonkurrerad på två sekunder. Jo, jag vet, jag hyllar clementinen, faktum är att jag även har djupare känslor för bananer, äpplen och päron. När det kommer till äpple och päron så är jag dock lite kräsen på sorten, gillar inte alla sorter (om de nu inte råkar befinna sig i kakor eller kräm). Just det, jag gillar ananas och kiwi med, särskilt gul kiwi, men det ska ätas med måtta. När jag äter färsk ananas så kan jag reagera lite, på samma sätt jag gjorde på apelsin när jag var liten. Stickande i läpparna och en torr känsla, men det är värt det!
Jag gillar ananaspaj, men den typen av paj går alldeles utmärkt att göra med rabarber med och det blir fantastiskt gott! Längtar till jag har en egen trädgård så jag kan ha det, ja och krusbärsbuskar. Tror inte jag kommer kunna odla clementiner, men man ska ju aldrig säga aldrig!

Allt gott,
Ellinor

Av Ellinor - 6 januari 2016 10:57

På min telefon finns en lista över möbler jag drömmer om att ha i fin begagnad kvalité. Det är faktiskt en rätt ny lista, har aldrig tänkt på att ha en sån förr. Jag gillar ju att göra vid möbler, rusta upp och/eller förändra. Det är inte lika roligt att göra med nya möbler eftersom det trots allt är nytt.
Än så länge är det bara två möbler som står på listan, fast än där är fler jag vill ha. Främst så beror detta på att jag inte riktigt bestämt mig, för listan speglar också att jag gör val. Jag vet ju inte heller om jag kommer att ha råd någon dag och där finns saker som behövs, som en ny säng (först och främst), en ny soffa (bekvämare) trots att jag inte har en aning vad jag vill ha för någon.
Så det gäller att spara alla slantar jag kan unvara de närmaste månaderna, inte bara till möbler, utan till annat med, men det får ju faktiskt bli ett annat inlägg.

Allt gott,
Ellinor

Presentation


Hej!
Teologi student i Lund med siktet inställt på examen.
Tar en dag i taget!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards