I am this day

Alla inlägg under juni 2013

Av Ellinor - 4 juni 2013 22:16

Då har jag alltså haft min första dag praktik. Hur ska jag nu kunna kommentera detta, det bästa ordet jag hittar är väntat. Inte som väntat men inte oväntat. Vi har fått vara med i många hörn av en småorts församling idag och jag har en känsla av att det bara är en bråkdel av alla hörn. Än så länge är det otroligt spännande och till viss del även uppfyllda drömmar.

Mycket egen arbete och planering väntar oss i morgon, men det ska bli kul och spännande. Jag som tror mig ha en hyfsad insyn i vad som församlingar gör kommer nog få några nya insikter som jag ser framemot. Det är kul och intressant att se skillnader och likheter mellan församlingar, hur man utifrån samma texter och riktlinjer kan arbeta så olika och ändå nå samma mål!

Kan det blir häftigare?

 

Allt gott,

Ellinor

Av Ellinor - 3 juni 2013 19:02

Fast inte på något flott café eller så, nä jag dricker det på rummet. Trotts att jag har fler teve-kanaler än hemma och internet tillgång känner jag mig ändå lite utråkad. Har tittat på komedier som jag inte har möjlighet att se hemma.

Har hunnit handla lite med, snålat som bara den, så här finns nu frukost och dessutom har jag fått i mig lite kvällsmat. Tro jag ska ta mig en promenad om en lite stund och se hur väl jag kan hitta här, brukar kunna anpassa mig rätt fort.

Det är lite lustigt, men jag får offta frågor angående "vägen dit" även där jag faktiskt inte är hemma. Jag hade hunnit vara här i Karlshamn i ca 2 timmar och någon frågar vad de kan hitta fler klädes butiker. Det allra värsta är på något sätt att jag alltid vet lite och kan ge ett ungefärligt svar.

 

Nu ska jag nog ta den där promenaden och sen ska jag skriva lite på en uppsats innan det är dags att sova.

Allt gott,

Ellinor

Av Ellinor - 2 juni 2013 19:39

Denna gången handlar det inte om någon tenta jag ska göra, nej denna är till mina vänner som gör tentor nästa vecka.
Jag tände idag ett ljus och bad att allt skulle gå vägen för er.
I morgon å på onsdag håller jag tummar och tår för er och hoppas tentorna ska går er väl.

Mycket kärlek,
er vän,
Ellinor

Av Ellinor - 2 juni 2013 10:58

Att säga att jag inte är nervös inför de kommande fyra veckorna vore att ljuga, men jag känner mig beredd på att möta mitt öde. Vad dessa veckor än bär med sig så är jag redo för det!

Allt gott,
Ellinor

Av Ellinor - 1 juni 2013 19:17

Jag är förkyld, den har satt sig i halsen och gör ont där! Så mjukglas eller iskall cola vore så himmelsk gott, men inte. Måste spara det lilla jag har annars har jag inte råd att äta nästa vecka, då kommer jag leva på te.
Ska faktiskt ta mig en kopp av den drycken nu! (Kanske föddes jag i fel land, te älskare som jag är) Om inte annat så upplever jag en kopp te som lugnande.

Allt gott,
Ellinor

Presentation


Hej!
Teologi student i Lund med siktet inställt på examen.
Tar en dag i taget!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards